De omgeving

Burgh-Haamstede ligt op met mooie eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland en trekt jaarlijks enkele tienduizenden bezoekers die genieten van het brede strand, het bos en het natuurgebied de Zeepeduinen.

Er zijn buiten het natuurschoon ook nog tal van andere recreatieve mogelijkheden in de buurt te vinden zoals een overdekt zwembad, bowlingbaan, tennisbaan, midgetgolf, duiken, zweefvliegen, mountainbiken, bolderkarverhuur, overdekte speeltuinen en culturele festiviteiten in het dorp. Ook waterland Neeltje Jansis hier in de buurt. Het is de ideale omgeving om een gezinsvakantie door te brengen.

Geniet van de vele restaurants in de directe omgeving van onze minicamping. Wat dacht u van oa. tapas, pannenkoeken, vers gevangen vis of een heerlijke steak. En vergeet vooral de specialiteiten uit de omgeving niet zoals Zeeuwse mosselen, roomboterbabbelaars en de bolus (Zeeuws broodje met stroop en kaneel).

Bent u op zoek naar lekker eten, een terrasje of uitgaan?
Het gezellige badplaatsje Renesse ligt op 10 minuten rijden vanaf onze minicamping. Met verschillende strandpaviljoenen, restaurants, bars en discotheken is hier voor ieder wat wils te vinden.