Chalets

Onze 2 chalets, bouwjaar 2007 & 2010, zijn sfeervol en gezellig ingericht en beschikken over alle faciliteiten om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken! Zo vindt u in de chalets een grote zithoek met televisie, een ruime open keuken, knus eetgedeelte, een ouderslaapkamer met groot tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met een stapelbed en eenpersoonsbed. Genoeg ruimte voor maximaal 5 personen. De chalets hebben ieder een eigen plaatsje waar u heerlijk kunt ontbijten terwijl u geniet van het ochtend zonnetje. Tevens kunt u hier uw auto parkeren. Huisdieren en roken zijn in de chalets niet toegestaan.

De chalets zijn beschikbaar van:
15 maart tot 1 juli (behalve Pinksteren)
26 augustus tot 15 november

Stacaravan

Wij hebben één stacaravan, bouwjaar 2004, welke beschikt over 3 slaapkamers, een knusse woonkamer met televisie en verwarming, een volledig ingerichte keuken en een badkamer met douche en toilet. De stacaravan heeft een eigen plaatsje waar u heerlijk kunt ontbijten terwijl u geniet van het ochtend zonnetje. Tevens kunt u hier uw auto parkeren. De totale afmeting van de stacaravan is 11m x 3m. Huisdieren en roken is in de stacaravan niet toegestaan.

Campingplaatsen

Natuurlijk is het ook mogelijk uw eigen caravan of camper mee te nemen of uw tent op te zetten. De campingplaatsen zijn ruim en bieden voldoende vrijheid om van het buitenleven te genieten. Douche- en toiletfaciliteiten zijn aanwezig en ook kunt u, tegen een geringe betaling, gebruik maken van elektriciteit. Huisdieren zijn toegestaan.